Helló Látogató!, BELÉPÉS

Termékgarancia:

 


Cégünk az eladott termékekre általában egy év garanciát vállal. Az ettől eltérő szavatossági és garanciális idő az adott árucikken fel van feltüntetve, amely a mellékelt garanciális okmányokon is szerepel. Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.


A használat során bekövetkezett meghibásodásokra az árucikkhez mellékelt magyar nyelvű garanciajegyben leírtak az érvényesek. Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003.(VII.30.)GKM rendelet, mint a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézkedéséről, valamint a 151/2003.(IX. 22.)Kormány Rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló Kormányrendeletekben foglaltak az irányadóak
A 17/1999 Kormány rendelet értelmében az utánvéttel történő vásárlás esetén az áru vásárlásától, 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Az elállás jogát az áru átvételének napjától gyakorolhatja. Ebben az esetben a hiánytalanul és sérülésmentesen visszajuttatott termékre kifizetett összeget az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatérítjük. Az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült összes költség a vásárlót terheli.